Arkadaşlar sizlere Gülay ablamı tanıştırmak istiyorum,
Kendisi de benim gibi uçak elektronik teknisyeni olarak görev yapıyor. Aynı atelyede çalışıyoruz ancak farklı vardiyalarda bulunduğumuzdan yakinen tanışmıyorduk. Ta ki ağaçlar.net bizi biraraya getirene kadar(Teşekkürler ağaçlar.net)
Kendisi sitemizin bir üyesi imiş ancak bunu yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Haberler bununla da sınırlı değil, aynı zamanda bir bahçeye ve bahçede de(Ah bir bahçem olsa birgün) bazılarımız için hayal olan bitkilere sahip olduğunu da öğrenmiş bulunmaktayım.
Aynı zamanda evinde bilin bakalım ne yetiştirmiş. Sadece yetiştirmekle kalmamış, çiçeklendirmeyi de başarmış. Bu da bizim hoya kardeşliğinden çoğu arkadaşımız için henüz bir hayal(Ama yılmak yok değil mi)
Kendisinden bu konudaki tecrübelerini ve mumçiçeğinin fotoğraflarını rica ediyorum. Kendisine tekrar aramıza hoşgeldiniz diyor, ve selamlarımı iletiyorum.
Gördüğünüz gibi arkadaşlar, uçak teknisyenlerinden doğa adına henüz umut kesilmiş değil. Yakında Uçak Teknisyenleri Derneğinin (UTED) aylık yayınlanan dergisinde bir çiçek köşesi açarsam hiç şaşırmayın. Bir UTED ormanı projemizde var ama henüz olgunlaştıramadık.
|