View Single Post
Eski 18-10-2007, 12:40   #63
limon
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Zenfree, Şükran Hanım'a cevabına bir ekleme de benden olsun. O fotoğraftaki çiçekler bahar ve yaz çiçekleri. Bu mevsimde ancak kış çiçekleriyle ve çok yıllıklarla yapabiliriz aranjmanı. Ama düşünüyorum düşünüyorum kışın sarkan ve açan bir çiçek gelmiyor aklıma. (Bende bol miktarda bulunan buz çiçeği dışında, onu da çok soğuklarda pergola altına almak gerekiyor) Çiçekçilerde şu sıra sırf kasımpatı var.(Bahçemde çok var) Bir kaç hafta sonra da hercai ve çuha olur.

Hep aynı şeyleri görmekten ben de sıkıldım aslında değişiklik arayışlarıma devam ediyorum

Bir yerde daha yazmıştım ama tekrarlayayım. Bu değişik delikli saksı çeşitlerini ben İstanbul'da bir tek Ümraniye Şile yolu üzerinde (karşıyı pek bilmem) Dudullu muydu acaba semt ismi??? Neyse orada çok büyük bir toptancı sera vardı. Anormal derece güzel ağaçları ve dev bonsai çeşitleri vardı(kapalı seranın girişinde duruyorlardı), orada görmüştüm bu saksı çeşitlerini. Ama bir daha git o serayı bul deseniz hayatta bulamam sanıyorum. Bu kabataslak tarifimle belki bir bilen olur da tam adını adresini verir bize diye umuyorum

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön