Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Serdars1
Sayın kokulu cali şuan aklıma bu türler geldi benim yetistirme şansım olmadı ama yetiştiren arkadaşlar çok güzel koktuklarini yazmislar soğuğa da dayaniklılar ama kışın cicek açıyorlar
LONİCERA FRAGRANTİSSİMA
Parfüm Kutusu Çiçeği (Sarcococca)
kafkas gülü
|
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Lonicera fragrantissima kış hanımeli olmalı, aldığım site bana hediye olarak yolladırlar sağ olsunlar. Parfüm kutusu çiçeğine baktım, keşke alırken haberim olsaydı aldığım sitede varmış. Yapacak bir şey yok, kargo ücretini ödeyeceğiz mecbur. Kafkas gülünden iki tane aldım. İlk aldığım düşündüğümden daha küçüktü. Kokusu nereye gitsem övüldüğü için iade etmedim ama büyük olan bir tane daha sipariş ettim. Küçük olanı odamın yakınına dikeceğim, diğeri evin önüne.
4 tane daha bitki buldum onları da alacağım ve daha başka almayacağım çünkü bütün birikimlerimi harcadım
Alacağım 4 bitki:
Paeonia Suffruticosa 'Wu Long Peng Sheng'
(Bu ağaç şakayığı da ne pahalıymış. Tohumevi sitesinde bulduğum hem ucuz hem de istediğim gibi kokulu ama site hakkında şikayet varda birkaç şikayet gördüm. Müşteri hizmelerini aradığımda ulaşabildim, yeterince güvenilir duruyor.)
Deutzia Raspberry sundae havlu püskülü
Laburnum anagyroides Sarı Salkım fidanı
Clethra alnifolia Hummingbird Yaz tatlısı fidanı