Konu: Lale
View Single Post
Eski Dün, 15:56   #1467
Melisa16
Ağaç Dostu

Melisa16's Avatar

Giriş Tarihi: 28-09-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi flaneuse Mesajı Göster
...Soğanlarımı şimdiye değin hep Asya Lale'den aldım ancak bundan sonrası için kimseye tavsiye etmem (Örneğin Sayın Melisa16'nın yukarıda paylaştığı bir fotodaki soğanlarla bu yıl bana ulaştırılanlar arasında dikkat çekici boyut ve sağlık farkı mevcut). Diğer bir büyük üretici olan Atlas Lale'den haberdardım ancak perakende satış yapmıyorlar diye biliyorum; bir e-posta atıp sonraki sezon için netleştireceğim.
Asya Lale ile ilgili yaşadığınız problemi ben de farklı zamanlarda yaşadım. Satın aldığım soğanların çeşidine göre bile kalite ve sağlık farkı olabiliyor yani bir standardizasyon sorunu var.

Atlas Lale hem perakende satış yapıyor hem de sezon boyunca bir sürü kampanya ve indirim de yaptılar bu sene. Ayrıca satış sonrası oluşabilecek şikayet ve problemlerde Asya Lale'den biraz daha ilgililer ve hızlı davranıyorlar. Mesela bu sene ilkbahar sezonunda dikilen soğanlardan sipariş ettiğimde gelen ürünlerden birkaçı çok zayıftı, mail atıp durumu anlattım hemen ertesi gün beğenmediğim ürünün yanında bir sürü gala soğanını hediye göndermişlerdi.

Melisa16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön