View Single Post
Eski Dün, 12:05   #9498
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Merhaba sevgili hüsnüyusuf, nasılsınız?
Yazdıklarınızda çok haklısınız; eskiden Forum çok aktifti, arkadaşlarımız buradan edindikleri bilgilerle çok güzel bahçeler, balkonlar tanzim ettiler ama zamanla konu hakkında bilgileri olan arkadaşlarımız yeni üye olan arkadaşlarımızın sordukları sorulara cevap vermediler oysa bu forum gönüllülük esasına dayanılarak kurulmuştu.
Çok değerli hocalarımız, arkadaşlarımız rahmetli oldular, hatırladıkça burnumun direği sızlıyor. Bizler yaşlandık bazı rahatsızlıklarımızdan dolayı foruma yazamıyoruz ama asla siteye olan sevgimiz azalmadı.
Ben bir ara Foruma giremedim, site açılmıyordu bir iki arkadaşa nasıl girdikleri sordum da girebildim. Şükürler olsun MeyveliTepe Tohum Takas Etkinliğini sürdürüyordu, kendisine ve Kenger'e çok teşekkür ederim.
Gözümde sarı nokta hastalığı çıktı. Çok üzüldüm moralim çok bozuldu, üç dört doktora göründüm hepsi aynı şeyi söylediler. Bunun neticesinde ağır bir mide kanaması sonucu on günden fazla hastanede yattım. Bu yüzden ne bahçeyle ilgilenebildim ne de siteye girdim.
Kendimi toparlamam uzun zaman aldı, tam da işler iyi gitmeye başlamıştı ki soluğu Bursa İhtisas Hastanesinde aldık eşimin %99 tıkalı 3 damarına stent takıldı çok sıkıntılı günler geçirdik, şükürler olsun şimdi Oğuz da iyi ben de idare ediyorum.
Bakın bir sordunuz bin işittiniz!
Göz rahatsızlığımdan dolayı Foruma sık sık giremeyebilirim ama fırsat buldukça girmeye gayret edeceğim.

Siz üyelerimizden ricam sizler paylaşımlarınızı ihmal etmeyin, agaclar.net harika bir Forumdur, doğru bilgi kaynağıdır, bu hazinenin kıymetini bilin.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön