View Single Post
Eski 15-02-2006, 02:49   #15
Sefer GİRİŞEN
adige

Sefer GİRİŞEN's Avatar

Giriş Tarihi: 29-01-2005
Lise yıllarında sıradan makinalar ile bol bol fotoğraf çekerdim, kısıtlı olan harçlığımın büyük kısmı fotoğrafa gidiyordu. Sonra Zenith' e terfi ettim.Bu kez memur maaşımın yüklüce bir kısmını götürmeye başladı.Düğün dernek ne bulsam çekiyordum.Kullananlar bilir bu zenith lerin en kötü yönü zırt pırt perdesinin yırtılması idi ve odukça da ağırdı.İstanbul'dan objektif ve telesini de aldım uzun yıllar kullandım.(Perdesi yırtıldıkça yenisini alarak)Askere giderken 1992 yılında objektifleriyle beraber arkadaşıma sıfırları karıştırmıyorsam 600 bin liraya sattım, o da hemen arkadaşına 750 bine ve bir haftalık da Kayseri tatili karşılığı vermiş.(nasıl ticaret ama)Askerlik sonrası evlilik,çoluk çocuk derken bas-çek makinalar talim..

Dijital makinaya ben de bir süre direndim ama sonunda yenildim.
Üç yıl önce hem webcam, hem de fotoğraf çeken dandik bir makina aldım,hiç sorup soruşturmadan ,sonraki gün filaşlısı gelecek olmasına karşın beklemeden filaşsızını aldım,onun yüzünden neler neler kaçırdım.(Yeni aldığım sıralarda çektiğim yaban domuzu sürüsünü bir türlü yükleyemedim siteye,demek ki o kadar berbat çekim yapıyromuş)Şimdi çocuklar bile kullanmıyor.
Aradan bir yıl geçtikten sonra biraz daha iyisini(datron dan minton'a terfi ettim) aldım.Ama baktım bu da işimi görmüyor, en son 3-4 ay önce Canon S2 aldım.(Laf aramızda bu da artık yetmiyor ama daha makina almak bir yana lafını bile etmeye korkuyorum,hanım biraz eli sopalıda ondan)
Şimdi gel de hak verme, ikisi filmli 5 tane fotoğraf makinası var ama kolunda bir bileziği bile yok.,

Makina alacaklar iyice düşünmeden sakın ha makina almayın.

Sahi şu domuz sürüsünü buraya ekleme çalışsam çok mu aykırı kaçar?

Eklenen Resimler

Sefer GİRİŞEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön