View Single Post
Eski 14-02-2006, 22:53   #11
arsakay
ağaç dostu

Giriş Tarihi: 10-01-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tuana
teşekkür ederim sayın kara kedi. Evet ben de sevgiye inanıyorum. Tüm anlatılanlar sevgiye ulaşma çabasıdır. Sayın arsakay arkadaşımdan da bir ricada bulunacağım. Ben böyle yazıyorum. Anlaşılmaması ****** beni üzer. Ama gerçekten amaç basite indirgeme ise bunu isterseniz siz de yapabilirsiniz. Ben yazılarımın çok ta karmaşık olmadığına inanıyorum. Sadece etkili bir anlatım olmasını istiyorum. Çünkü anlattıklarıma inanıyorum. Sevgimle tuana..
Sayın Tuana,
sanırım bir yanlış anlama oldu. Benim basitlikle kasdettiğim sadeleştirmekti ancak görüyorum ki siz burada biraz farklı kullanarak imada bulunmuşsunuz. Hiç hoşlanmadım bu bir.
Sadece anlatmayı hedeflediğimizde doğru kelimeleri seçer, doğru cümleler kurarsak anlatım zaten etkili olur bu da iki.
Üç, eğer ben fotoğraf ya da ağaçlardan bahsedersem sadece beni bağlar, şahsi fikirlerim veya hipotezlerim olarak kabul edilebilir. Ya da ne bileyim sohbet der geçersiniz. Tıp' tan bahsedersem, hekim olduğum için profesyonel bağlayıcılığı vardır. Ne dediğimi bilmek zorundayım çünkü sözlerimin insanları yönlendiriciliği vardır. Ben inanıyorum diye herşeyi söylemek hakkına asla sahip olamam. Kendimden verdiğim bu örnekle bilmem ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum?
Dört, çok sıkıldım. Bundan sonra bu konuyu sadece izlemekle yetineceğim. Yazdıklarımdan alıntı yapılarak yazılacak hiçbir mesaja yanıt vermemeye karar verdiğim için herkesten özür diliyorum ve bitkilerime dönüyorum.

arsakay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön