Bitki beslemek ile ilgili tecrübelerim kendimce şu şekildedir. Malesef sistem ilk kurulma aşamasında olduğu için otomasyon sistemi sorunları yahut diğer sorunlardan kaynaklı olarak ph ve ec değerini stabil tutmakla zorlandım, şuan bir sıkıntım yok ancak sistemi tam kurana kadar marul yaklaşık 3 saat 2000 ec besin içinde kaldığı, ph'ın 3.5 4'leri gördüğü dönemler oldu, şuan yaklaşık 10 gündür değerleri çok stabil bir şekilde tutabilirim, ani ph ec düşüş/artışlarına karşı sorunumu çözdüm. Fazla besin yahut pha maruz kaldıkları dönemde kökleri direk hazır suda bekletip yıkayarak köklerin çürümesini engelledim, bu konuda amartör/profesyonel arkadaşlar dahil yardımınızı bekliyorum, bu marulu hangi dönemlerde hangi ec ve ph değerlerinde tutmalıyız, eminim amatörlerin en çok zorlandığı konu bu şekildedir, forumda youtubede izlenmedik bakmadım konu bırakmadım, ec 1.2 veriyoruz vs diyorlar lakin 1.2 verdiğim zaman köklerin yanacağını düşünüyorum, hangi dönemlerde hangi besleme yapılmalı tahminimce yanlış bir besleme uyguladım.