View Single Post
Eski 04-07-2024, 11:30   #42
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,329
İlk donma için ( kabın üstü açık kabul edelim) iki veya üç saat gerekiyor. Sonrakilerde taşlaşmamaya dikkat ederseniz aralık süreleri mühim değil bence ( önce 2 saat sonra bir saat sonra yarım saat gibi yazılanlar bence gereksiz bilgiler, gece yaptım diyelim saat 22.00 de bekledim 2 saat oldu saat 24 kardım donmuş sütü güzelce, yatma bekle bir saat olacak şeymi..eziyet...süreleri uzatmak elinizde, çelik tencerenin kapağını kapatım öyle koyun buzluğa donması sabahı bulacaktır...).
İlk tecrübe sonrası ustalaşmak işten değil büyütmemek lazım gözünüzde. Biraz buzlu olmuş diyor yiyen en fazla ama kasenin dibini sıyırmaktan geri durdukları da yok...
Dövme süresi için yazacağım ise şöyle: bileğinize kuvvet, sakızlaşınca yeter bu kadar da ama diyor insan..(ahşap eşya satanlarda beyzbol sopasının minyatürü oluyor o gayet iyi iş görüyor).

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön