Konu: TCM / bahçe
View Single Post
Eski 24-04-2024, 11:03   #1543
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Mevsim anormallikleri devam ediyor. Kimi yaylacı çiftçiler ekim-dikime başladı bile. Eskiden mayıs ortası olmadan hatta mayıs sonuna doğru işlemlere başlarlardı. Ettiğimizi çekiyoruz, çekmeye de devam edeceğiz sanki, önlemi bırakın bahsi bile geçmiyor neredeyse. İnsanoğlu yok olmadan dünyamıza rahat yok...

Neyse biz elimizden geleni yapmaya çalışalım... Mart sonu patlıcan biber, bir hafta 10 gün önce de domatesleri suya koyduk. Geçen sene çatıya çıkarmaya üşenmiş ve fide üretimini balkonda yapmıştık, yapmıştım diyeyim de hanımın suçu yok bunda, kendi tembelliğim. Muhtemel güneş ve havalanma azlığına bağlı fideler gelişmemişti. Bu yıl çatıya aktardım, küçük bir sera aldım bakalım nasıl olacak..

Name:  sera.jpg
Views: 395
Size:  77.5 KB

Yıllardır tohum paylaşıyorum. Maddi olarak ilk kazancım agaclar.net in verdiği şarjlı vidalama aletiydi. Önceki sene de @bahcedenn bi arazi aracı hediye etmişti sağolsun. Bu yıl da plaket aldım...

Name:  plaket.jpg
Views: 391
Size:  58.8 KB

Üstte belirttiğim onarıcı tarım dan vazgeçmiş değilim. Bahçeye makine girmedi geçen sezondan beri. Bu hafta sonu 15 kök kadar oturak barbunya ektim otların arasına bakalım nasıl olacak...

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön