View Single Post
Eski 31-03-2024, 14:13   #3142
Füreya
Ağaç Dostu
 
Füreya's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-04-2017
Şehir: Ordu
Mesajlar: 132
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chelik26 Mesajı Göster
Güzelliğine büyülenerek amzondan 20 tane karışık renk diye soğan sipariş etmiştim, dün itibari ile elimize ulaştı. Umarım başatılı bir şekilde bizde burda güzel resimlerini paylaşırız. Ve umarım ki sipariş ettiğimiz üründür gönderilenler.
Sn Füreya bir kere diktikten sonra soğanları kendiliğinden çoğalıyor mu? Ayrıca çok yıllık mı?Yoksa her sene dikmek mi gerekiyor, bu konuda en aktif ve tecrübeli şuanda sizsiniz galiba. Teşekkürler.

Merhaba, öncelikle frezya soğanlarınız hayırlı olsun. Uzun yıllar keyifle büyütürsünüz inşallah. Eğer doğru ürün gelmediyse yaz sonu-sonbahar başı gibi buradan yazarsanız sizinle frezya soğanlarımdan paylaşabilirim.

Frezya soğanları her yıl çoğalıyor hem de epey fazla sayıda. Tabii iyi bir toprak ve düzenli sulama çok önemli. Soğanları her yıl söküp tekrar dikiyoruz ama büyük bir saksıya dikerseniz birkaç yıl sökmeden de büyütebilirsiniz diye biliyorum.

Estağfurullah, benden çok daha tecrübeli pek çok üye var ancak maalesef eskisi kadar aktif değiller. Yine de hâlâ başlığı takip edenler var ve benim eksik bıraktığım noktaları tamamlayacak ve yanlışım varsa düzelteceklerdir diye umuyorum.

Füreya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön