View Single Post
Eski 30-09-2023, 15:10   #300
hakan7960
Ağaç Dostu
 
hakan7960's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-07-2007
Şehir: kütahya/Tavşanlı&istanbul/Beşiktaş
Mesajlar: 208
2023 yılı KÖYÜMÜN MEZARLIĞI

Uzun bir aradan sonra geçen hafta köyümün mezarlığına ziyarette bulundum ve ve ağaçların gelişmelerini hayranlıkla izledim. O kadar hızlı bir büyüme kaydetmişler ki gözlerime inanamadım.Heryer yeşillenmiş minicik tüp fide olarak diktiklerimiz kocaman ağaç olmuşlar.Mezarlığın son halini görünce bu projeye başladığım ilk yıllar aklıma geldi.Köyden hiç kimse destek olmadı hatta bu zamana kadar burada bak hiç ağaç yetişmemiş senmiş başarılı olacaksın boşuna uğraşma diye moral bile bozdular.
Ama AĞAÇLAR NET ailesi herzaman destek oldu hatta ilk projeye başladığım anlarda YÜCEL ÖZLEM abim şöyle demişti:Moralini hiç bozma tek başınada olsan inandığın bu yolda çalışmalarına devam et gün gelecek bu diktiğin fidelerin ağaç olduğunu göreceksin ve bu ağaçların altında gölgeleneceksin ve anılarını yazacaksın.
YÜCEL ÖZLEM abi 20 sene sonrayı görmüş ve bugünleri bana o zaman anlatmıştı.mezarlık yemyeşil olmuş kuşlar ötüyor çorak toprak olmuş yemyeşil bir alan.Ağaçların gölgesinde gölgelenip oturtabiliyorsun.
Bana burada ağaç yetişmez diyenler şimdi olmaz dedik ama sen başardın emeklerin boşa gitmedi diye övgü ile tebrik ediyorlar. Ama aradan çok zaman geçti ben bu projeye rahmetli Annemle 2003 yılında başlamıştık. Bir 20 sene geçmiş.
Bu başarı,övgü ve tebrikler AĞAÇLAR NET ailesininde hakkıdır.Ben desteğide yol göstermeyi de birlekteliğide burada yaşadım.
TÜM AĞAÇ DOSTLARINA SELAM OLSUN.

Eklenen Resimler
     

Düzenleyen hakan7960 : 06-10-2023 saat 17:25
hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön