View Single Post
Eski 30-09-2023, 11:28   #299
hakan7960
Ağaç Dostu
 
hakan7960's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-07-2007
Şehir: kütahya/Tavşanlı&istanbul/Beşiktaş
Mesajlar: 208
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra köyüme geçen hafta gittim. Ağaçlandırma çalışmaları yaptığım köy mezarlığı öyle değişmiş ki gözlerime inanamadım. Çam fideleri öyle büyümüş ki çoğu benim boyumu geçmiş. İlk ağaçlandırmaya başladığım zamanlarda çektiğim zahmetler,eziyetler ve umutsuzluklar aklıma geldi ama mezarlığın son halini gördükten sonra düşüncelerim değişti.Ağaçlandırmaya başladığım ilk yıllarda çevreden yardım ve destek görmeyince umutsuzluğa kapılmıştım.işte o zaman bana burada en büyük destekçi olan YÜCEL ÖZLEM abi bana demişti ki:Sakın umutsuzluğa kapılma tek başınada olsa devam et gün gelecek o diktiğin ağaçların gölgesinde dinlenecek ve hatıralarını yazacaksın.
Ne kadar doğruyu söylemiş 20 sene sonrasını görmüş. Yücel abi seni saygıyla anıyorum.
Tüm mezarlıkta ki ağaçlar büyümüş kuşlar ötmeye başlamış çok güzel bir görünüm oluşmuş. 15 gün tatile geldim İnanın 10 gün mezarlıkta ki ağaçlara bakım yapmaktan su deposunun ve damlama hortumların bakımı ile uğraştım.
Bana ilk başladığım günlerde ağaç büyümez bak önceden burada ağaç olmamış sen mi başaracaksın diyenler bugün beni tebrik etmekte ve emeklerin boşa gitmedi demekteler. Ben
Başardığım İçin çok mutluyum ve burayı yeşillendirip ağaçlandırdığım İçin sevinçliyim. Bu mutluluk ve sevinç burada bana destek olan tüm AĞAÇLAR NET ailesinindir.

hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön