View Single Post
Eski 10-08-2023, 09:32   #279
chntskn06
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-09-2020
Bal sağımını iki aşamalı olarak gerçekleştirdim. Umduğum kadar olmasa da Allah bereket versin 50kg kadar bal aldım. Bu sene ilk kez satayım dedim kapış kapış gitti hala soranlar oluyor.
Salatalık hasadına devam. Salatalık bol olunca bu sene biraz da salatalık sattım epey taliplisi çıktı. Tabi anca haftasonu gittiğimden bu salatalıklar neden bu kadar büyük eleştirilerine maruz kaldım, bol bol esasında ikram ederken pek kimsenin sesi çıkmamıştı
Köyden ördek ve civcivler için buğday getirmiştim, bizim çocukluğumuzda kazanlarda kaynatıp bulgur yaptığımız hedikten kaynattım.
Çilekler tekrar çiçeklenmeye başladı haftalık yarım kilo kadar veriyor ancak hiç umduğum verimi alamadım bu orman şeklinde gördüğünüz yaşlı yaprakların hepsini budadım belki ondandır diye. Umarım faydası olur.
Biber bir iki kilo fasülye bir iki kilo anca toplamışımdır. Domates de geçen hafta bir tabak çeri topladım o kadar. Bu sene durum geçen seneler gibi değil. Domates hala kızarmadı ve verim o kadar yok gibi. Patlıcan 3 tane topladım onda da durum aynı. Mısırlar oldu epey mısır topladık. Patatesler bu sene çabuk soldu geçen seneler bol çiçeklenirdi bu sene pek çiçek de görmedim.

Eklenen Resimler

chntskn06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön