Hızımı alamadım ben, bi tur daha gönderdim bugün... 313477994674
Akılsız köpeği yol kocatırmış...
Tohumları gönderdikten sonra çevreden arkadaşlara da tohum ayarlıyayım dedim. Baktım önüme berkelet tie dye domates ile blue beauty çıktı ve kafamda bunları gönderdiğime dair hiç veri bulamadım. Herhalde dedim fazla talep eden yoktu; baktım talep eden epey var, bu seferde herhalde bu talepler @meyvelitepe nin gazabına uğradı, (aklımca üşengenlik yapıp tekrar geçmeyecem tohumların başına) e o da değil, @meyvelitepe nin gönderdiği listeye baktım geçerli talepler. Sonra suçlu aradım tabi; yazıcıyı fırçaladım önce niye bir sayfa eksik çıkardın diye, öyle ya nereye gider bu ilk sayfa... Baktım oralı değil HP .. Arkadaşa söylendim bu kez, izinde olduğum için o çıkarıp gelmişti, o da umursamadı, yedi tane sayfa getirdim ben kim bilir nerede bıraktın dedi... Ama uğraş uğraş suçluyu buldum tabi...
Bu yıl ne hanım ne de çocuklardan yardım eden olmayınca ben de denize düşen kediye sarılır dedim.
Eklenti 727655
Bu ganare de başta pek hevesliydi, poşetleri açıverdi, kağıtları arada yese de poşetlere yerleştirdi vs. Meğer ilk sayfayı alıp kaçıran buymuş, veya budur herhalde, koca adam koca sayfayı kaybedecek değil ya.
Neyse ilk başlarda şevkle yardım eden arkadaş sonraları ipe un sermeye başladı. Neymiş mart yaklaşıyormuş, hazırlık yapacakmış. Halbuki ne zaman gitsem yatışta...
Eklenti 727654
Eklenti 727656
Bu yıl iki turda da olsa sağ salim tohumları gönderdik. Yaradan seneye de nasip eder inşallah... İnsanoğlu plan yaparken kader yukarıdan gülermiş...