View Single Post
Eski 04-11-2022, 15:17   #6
handebeyogluu
/

Giriş Tarihi: 29-10-2022
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mertaydin Mesajı Göster
Merhaba,

Ben farklı bir bitki farklı bir böcek için Tropikal Yaprak Temizleyici kullanmıştım. Baya etkili olmuştu.

Fotoğraf yükleyebilirseniz daha iyi olur .

http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...vuzu/44491.htm

agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/6256.htm
Vallahi detan maxi bile denedim o derece yani :/ bir süreliğine bütün canlılığa dair ne varsa öldürdü bu yönde başarısı yadsınamaz fakat aradan birkaç hafta geçince belki daha erken belki daha geç emin değilim tekrar kurcaladığımda diplerini vesaire ya da toprağın görünmeyen yüzeyini bunlar sürekli varlar yani ve çok fazlalar ben ilk defa bir toprağa karıştırdığınızda aynı böcekten sürekli çıktığını görüyorum yani Evrimlesmeye yuz tutsalar o bile yok 😅

Sonrasında vera neem organik böcek ilacı kullandım bu da yapraklardaki daha doğrusu bahsettiğim sıkıntı dışındaki bütün sorunlara iyi geldi bunun da bu konuda hakkını yemek istemem fakat belli bir süre kaybolsalarda o nemli bulundukları ve üzeri kapalı olan kısımlarda hiç bitmiyorlar hep tekrar başlıyorlar sanırım

Bunların haricinde sirkemi denemedim Aspirin mi denemedim sen mi deseniz kireç mi deseniz defalarca kez her birinin toprak ve saksılarını mı değiştirmedim içine o taştan mı koymadım bu sopadan mı koymadım drenaj oluşturması için şunu mu yapmadım bunu mu yapmadım diyebileceğim çok fazla kez alternatif yollara da başvurdum ama sanırım yenilmek üzereyim çünkü anladığım kadarıyla bu bu canlı bu toprağın olması gereken i nemli olan bölgede zararsız bir şekilde hayatını idame ettiriyor kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadan 😅

handebeyogluu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön