Kirlilik yüzünden sözde fabrikalara milyonlarca tl ceza kesildi,sözde kimisinin faaliyeti durduruldu ama size bir şey söyleyeyim bir şeyin olduğu yok.İsteyen istediği gibi zehirli atıklarını kimseye hesap vermeden salıyor.Bunlara kim izin veriyor? Böyle çevre katliamına,insan sağlığının ölümcül tehlikesine kim göz yumuyor? Yoksa başımızdaki satılmış köpekler bu para çarkının bir parçasımı? Cevabı basit: Tabikide evet
Başımızdakiler düşman bize bu kadar basit bir olgu.
Bu ülkede adalet,hukuk kavramı falan asla yok.
İnsan para için bindiği dalı değil yediği kaba bile ....
Durum böyle.Bencil kapitalist beyinlerin para ve rant hırsı bu.
Aşırı doğa sever duygularım beni Ergene'yi kontrol etmek için nehrin dibine kadar götürdü ve korkunç bir görüntüyle karşılaştım çünkü yakından renginin bu kadar simsiyah olduğunu görmemiştim ve yaydığı iğrenç kimyasal kokusu başımı döndürmeye başladı ve koşarak kaçmaya başladım,kokuya dayanılması cidden imkansız arkadaşlar ve doğa 30 yıldan beri buna maruz kalıyor(!) pardon maruz kaldıttırılıyor olacak doğrusu.

Renk o kadar koyu siyah ki artık ayna görevi yaparak gökyüzünü yansıtmaya başlamış sadece.Yanındaki kavaklar nasıl canlı kalabilmiş o kadar milyon küp ton kimyasala rağmen.. ona hayret ediyorum açıkçası.