View Single Post
Eski 13-01-2022, 12:52   #3655
mister73
Ağaç Dostu
 
mister73's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-11-2016
Şehir: Bonn, Ankara, Bergama
Mesajlar: 494
Tamam şimdi daha bi netleşti. Daha önce aldığım bir bakteri kültürüm vardı, yem ve sularına karıştırdığım, onu kontrol ettim içinde en az üç dört çeşit lacto bascillius varmış, sevindim. Şimdilik onunla başladım ama ev turşusu daha sürdürülebilir geldi bana da...

Sadova’nın bir yemini ben de bir süre kullandım, organik sertifikalı mıydı hatırlamıyorum, değildi sanırım ama Keskinoğlu’na fason üretim yapan kuzenim hazır yemlerden uzak durmamı tavsiye edince tamamen bıraktım. Fermente etmeksizin hazırladığım bir karışımı veriyorum; tabi mutfak ve bahçeden mevsimine göre değişen yeşillik ve kuru tahılla birlikte. Bundan sonra karışımı fermente edip vermeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler...

mister73 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön