Sn. nilufers;
Sn. Jezebel arkadaşımız avatarının özellikle silindiği düşüncesi ile kendi sayfasına bir mesaj yazmış. Düşündüğünü yazabilir. Derdini anlatabilir.
Tarih ve saat 30-07-2021, 19:24
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi its_just_a_ride
Avatarınızın kaldırıldığını düşünmüyorum. Moderatörlere ulaşalım veya tekrar yükleyin. Eğer kaldırılma söz konusuysa çok büyük ayıp.
|
01-08-2021, 01:52 tarihinde Sn. its_just_a_ride;arkadaşımız da avatarın kaldırılmasını düşünmediğini yapılması gerekenleri yazmış. Ben de aynı şekilde arkadaşımızın avatarının kaldırılmadığını büyük ihtimalle teknik bir sorun veya başka bir sebeple görünmediğini düşünüyorum. Zaman zaman başka arkadaşlarda da gözümüzün alıştığı avatarının görünmediğini, sonradan göründüğünü gözlemledim. Tabi bu gözlemim kişinin değiştirebileceği, silebileceği gibi nedenler olduğu için tam bir tespit değildir.
16-08-2021, 11:03 tarihinde
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mister73
Merhaba sayın Jezebel. Ben avatarınızı görebiliyorum;
|
Şeklinde olumlu bir yaklaşımla avatarın göründüğü ile ilgili yazı yazmış.
17-09-2021 tarihinde sitenin en yetkilisi
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Avatar iptalini ya ben ya meyvelitepe yapabilir...
Ben yapmadım onun yaptığını da sanmam...
Ayrıca bunca zaman bir sakınca görmeyip neden şimdi yapalım ki?
Bir şey ters gittiğinde, hemen suçlamayıp, bir sorsak?
Not: Neden sorun yaşandığını bilmiyorum. Forum epey eskidi, bu sorunu yaşayan başkaları da vardır belki...
|
Yazmış. Burada da hiç sıkıntı yok. Avatar silebilecek iki yetkili olduğunu, kendisinin silmediğini, meyvelitepenin de yapacağını sanmadığını yazmış. Kısa öz neler olabileceğini yazmış. Buraya yazmadan önce sorulması durumunda daha doğru olacağını da belirtmiş. Keşke aynı şekilde direk arkadaşımıza yazmış veya görüşmüş olsa da arkadaşımız da paylaşımlarına devam etseydi. Muhtemelen o zamandan beri siteye girmiyor.
01-11-2021 tarihinde hiç bir şey olmadığı kimsenin uzatmadığı birbirine saygılı açıklamalarının üzerine yaptığınız açıklama bana ters geldi.
Sizin yazılarınızın üzerine its_just_a_ride arkadaşımızın yazısı da bana göre iyi değil.
Her iki yazı da yangına körükle gitmek diye düşünüyorum.
Bir arkadaşımız kendine haksızlık yapıldığını düşünerek açıklama yapıyor. İki arkadaşımız bunun o şekilde olmadığı ile ilgili yazı yazıyor. Yetkili açıklama yapıyor.
Bence benim yazım dahil son üç mesajı da silerek (nilufers;_just_a_ride, muda) Arkadaşımızın bilgilendirmelerine, bahçe ve bitkiler konusundaki mesajlarının devam etmesini istesek daha iyi olmaz mı?
Jezebel arkadaşımızın mesaj sayısı Mesajlar: 8,681