View Single Post
Eski 30-07-2021, 18:29   #145
chntskn06
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-09-2020
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Portakal Rengi Mesajı Göster
Ürün içeriğini ekliyorum.
Eklenti 720771

Videoları izlerken reklam konusuna dikkat etmek gerekli. Size bir şey satmaya çalışıyor olabilir. İkinci konu, videoyu çeken kişinin bilgi düzeyini bilmiyoruz. İzlenirliği arttırmak için her saçmalığın yapılabileceği alan.
Diğer yanıltıcı olabilecek kaynak ise satıcılar. Satın almadan önce ürünün içeriği, ruhsatı vb araştırılmalı. Satıcılar kötüdür demiyorum. Bir çok yardımları olabilir ama dikkatli olunmalı diyorum.
Bilginin kaynağı akademiktir. Onlara ulaşmak uzun sürüyor ama değer.
Bu arada size ve sn TCM ye teşekkür ederim. Düşe düşe düşene yakınlaşıyorum dur.
Kesinlikle haklısınız video ile kastettiğim ağaçlarnet üyelerinden bir arkadaşımız hayli fazla ve eski paylaşımları olan bir arkadaş ürün ismi vermedi ama ben bir tarım marketten kalsiyum nitrat aldım ve alırken oradaki arkadaş hiçbir mildiyö alameti olmamasına rağmen ısrarla bunun mildiyö olduğunu iddia edip ilave takviyeler pazarlamaya çalıştı on onbeş dakika tartışmadan sonra kalsiyum nitratı alıp çıktım ben de dikkat ediyorum ürün reklamı amaçlı paylaşımlara tavsiyeleriniz için hususiyle teşekkür ediyorum. Bugün hasta olan domatese ve hastalığını tespit edemediğim bir domatese uygulama yaptım birkaç gün sonra tüm domateslere uygulamayı düşünüyorum uygulama sıklığı olarak ürün üzerinde iki üç hafta sonra iki üç kez daha uygulanır diyor bunu domateslerle beraber diğer tüm bitkilere( biber palıcan salatalık vs.)uygulamayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz

chntskn06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön