View Single Post
Eski 14-07-2021, 09:00   #82
halcur
Ağaç Dostu
 
halcur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-12-2018
Şehir: Adana
Mesajlar: 606
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster




Ömürler görün e mi... Patlıcan közlemesi de koymamışsınız zaten içine. Biraz kıl acı biber, az daha soğan, bir tutam nane, zeytinyağı da güzelse... Mmmmm...Deneyin, mükemmel bir karışım...
Gavur aşı derler bizde ona. Çok sevilir. Özellikle bulgur kaynatılırken yapılan iki şeyden biridir. Acı konusu bizde sorunlu. Ben acı yiyebilirim ama acı eşiğim çok yüksek değil. Ama ev ahalisinin geri kalanı, Kozan ağzıyla, püsü(kedi)ağızlı. Acı yemezler.

Bunlar da salatası yapılan sarışının kankaları.



Bu arada aynı böyle çok güzel görünen bir domatesi elime aldım, bir anda sadece sapı kaldı elimde. İçi (Kozan ağzıyla) ulmuş. Nasıl bir hastalıksa sapı hariç tamamı sıvılaşmış.

halcur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön