View Single Post
Eski 02-07-2021, 12:06   #28
IşıkBahçesi
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 15-03-2021
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi elifaydin Mesajı Göster
Bahçeniz hayırlı ve bereketli olsun, komşu sayılırız demek ki. İlk yıl için gayet iyi gitmişsiniz.
İlçenizi bilmiyorum ama zeytin biz de denedik, 2 yıl dayanabildi bu sene çok şiddetli rüzgardan mı neden bilmiyorum önce yaprakları gitti sonra ağacı kaybettik.
Biz bu sene geç kaldık o yüzden henüz dalından çok kayda değer birşey koparamadık.
Bu arada doğal çim dediğiniz ayrık otu sanırım. Aman bahçeye sirayet etmesin mücadelesi çok zor bir bitki söylemeden edemeyeceğim.
Teşekkür ederim, evet komşu sayılırız
Zeytin konusunda köydeki arkadaşlardan da aldığım bilgi yetiştirmenin zor olduğu, sizin de dediğiniz gibi rüzgar çok etkiliymiş. Zeytin yetiştirenler genelde ev kenarı kuytu yerleri tercih ediyorlarmış.

Aslında çok fazla ot çeşidi var bahçede, evet ayrık otu maalesef ama çok güzel duruyorlar ve bölgede çok dirençliler bende kontrol altında tutarak ilerlemek istiyorum. Hem doğal hem de uzun vadeli ve kolay olacağını düşündüğüm için. Mücadele konusunda da yavaş yavaş sizlerden ve araştırmalarımdan faydalanarak doğru bir yöntem bulacağım konusunda umutluyum

IşıkBahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön