View Single Post
Eski 27-06-2021, 20:03   #652
abk
Ağaç Dostu

abk's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gilan Mesajı Göster
Bu eski bir hikaye ama eklememişim. 4 sene yazmazsam böyle olur

Sebze bahçemizi hatırlarsınız. Tahta işlerinde müthiş yetenekli olan eşimin amcasından da bir iki kere bahsetmiştim.

Yıl 2017 bahar ayları. Amcamla yapı market gezerken bir tane pergola çok hoşuma gitti. Sebze bahçesinin girişine ileride böyle bir şey istediğimden bahsettim. Bir gün işten geldim, amcamla yengem “bir bahçeye çık bak bakalım “ diyorlar. Hani bir yandan merak ediyorum, bir yandan da gerginim çünkü kafamda her şeyin planı var ya, ya plana ters bir şey görürsem diye de geriliyorum. Bir baktım amcam tamamen kendi tasarımıyla bir pergola yapmış bizim sebze bahçesine. Bayıldım... Bir tek o kadar uğraşıp da hava koşullarına dayanıklı kereste kullanmamasına kızdım ama neyse ki aradan geçen 4 yılda da pek bir şey olmadı. Sebze yatakları çürümeye dayanıklı redwood ağacından, pergola çam tahtası. Hani emeğine yazık olacaktı yoksa.
Bir tek beklendiği üzere rengi grileşti sadece. Güzel oldu, antika oldu Güncel fotoğraflarını da ekleyeceğim.

Eklenti 717965

Eklenti 717966
Bu amcadan her eve birer tane lazım bence. Çok güzel olmuş, eline emeğine sağlık.

abk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön