View Single Post
Eski 10-06-2021, 21:19   #4521
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdilik sorun çözülmüş görünüyor.

Bugün çektiklerim ve önceden çekip ekleyemediklerimden bir demet.

Ekleyip hemen pcden fotoğrafları silmem gerekiyor. Bilenler bilir, yemin var. Benim fotoğraflar yüzünden pc çökünce format atılamamış, bir şeyini degiştirmek gerekmişti. Hard disk galiba. Hiç anlamıyorum. Bu yüzden yeni sürümler yüklenememiş. Eski sürüme de alışamadım. Ekleyeceğim fotolar liste halinde, açık olmadığı için sıralamada hatalar olabilir. Açıklamalarını yazarım.

Önce karakafes otumu ekleyim. Dev yaprakları oldu, ama tek kök halinde şimdilik.

Name:  karakafes otu.jpg
Views: 576
Size:  49.3 KB

Geçen yaz bahçeye geçirdiğim brugmansia yeniden doğdu. Dibine neredeyse bir el arabası gübre koymuştum. Eksi onsekizleri gördüğümüz için pek umutlu değildim ama sevindirdi. Şimdilik cılız bakalım büyüyebilecek mi?

Name:  brugmansia.jpg
Views: 566
Size:  49.8 KB

Bu sene hemen yiyecek kadar domates dikecektik. Ama eşim sağolsun doldurdu her yeri. Bunlar pembe domatesler.

Name:  domatesler.jpg
Views: 580
Size:  56.1 KB

Salatalık.

Name:  salatalık.jpg
Views: 569
Size:  57.8 KB

Eşim eski sağlığına kavuştu, çalışmaya son hız devam. Önce evciğin içini boyadı. Şimdi yavaş yavaş dış cepheyi boyuyor. Kapılar pencereler, korkuluklar elden geçecek.

Name:  boya badana.jpg
Views: 558
Size:  29.2 KB

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön