Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Beyazmelek
Artık gerek kalmadı yardımınıza siz bana yardımcı olmadınız ben onu belediyeye verdim serçe yavrusunu canımdan can gitti ben yokluğuna alışamıyorum resmine ve videosuna bakıp ağlıyorum kimse yardımcı olmadı bana iste bir laf vardır ya hani kimseden yardım istemicekmişsin ne istersen allahtan isticekmişsiniz doğru lafmış kimse kimsenin umurunda değil herkes kendini düşüyor bunu gerçekten çok iyi anladım sizden gelecek yardım allahtan gelsin diyorum başka birşey diyemiyorum Bi yoruma cevap bile veremediniz ya başka bir şey diyemiyorum size sizden yardımınızı istediğim için çok pişmanım olan benim tatlı minnoşuma oldu onunla ayrı kaldık şimdi onu çok özlüyorum kendi ellerimle büyütüp doğaya salamadım ya gerçekten içim kan ağlıyor
|
Google'a bile yazsanız onlarca youtube videosu görebilirdiniz serçe yavrusu beslemeyle alakalı. Tavrınızı bir kenara bırakacak olursak, haşlanmış yumurta sarısını oldukça seviyorlar. Bundan sonraki tecrübeleriniz için faydası olur belki. Hayatta kalırlarsa 3-4 günde toparlanıp doğaya karışmaya hazır hale geliyorlar.