View Single Post
Eski 08-05-2021, 17:51   #10
denizsatir
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-01-2021
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,

Konuyu açtığım zamanda mertulker dışında hiç mesaj gelmemişti. Şimdi bakıyorum da yıllar yıllar öncesindeki konuları okurken adını gördüğüm saygıdeğer kiziltan konuya yorum yazmış. Bu beni çok sevindirdi. Saygılar kiziltan.

Saygıdeğer İlhan bey merhaba. Başiskele/Bahçecik teyim.

Okuldaki sınavlar, kötü havalar ve yasaklardan dolayı hızımız yavaşladı. Yaptığımız şeyler ufak tefek şeyler olduğundan ve biraz şevkim kırıldığından buraya yazmadım. Fakat bundan sonra yazmayı aksatmayacağıma söz veriyorum

Buraya paylaştığım en son durumda seranın tepe askısı kaynatılmamıştı. İlk olarak onu kaynattık. Sonrasında seraya kapı koymak için ön tarafına demirler kaynattık. Elimizde boru profil olduğundan çerçeveyi ondan yapmak zorunda kaldık ama bir hayli zor oldu.
Seranın arka tarafına elimizde var olan pvc duvarı koyduk. Tabii onu koymak için de çerçeve yaptık. Koyduğumuz pvc duvarın üstüne pencere için çerçeve yaptık. Pencere için çerçeveyi ön tarafa koyduğumuz kapının üstüne de yaptık.

Bu sıralarda sera naylonunu ve klipsleri tedarik ettik.

Sera klipslerini denediğimizde naylonu yırtıyor. Kaynatıp veya yağlayıp kullanmayı düşünüyoruz. Bu konu hakkında önerilerinizi bekliyoruz.

Bir de gerdirmeyi nasıl yapıcaz muşambayı nerelerden klipslemeliyiz bu konularda muallaktayız. Önü ve arkayı tam nasıl kapatıcaz pek fikrimiz yok. Deneyimli forum üyelerinden öneriler bekliyoruz.

Teşekkürler.

Eklenen Resimler

denizsatir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön