View Single Post
Eski 27-04-2021, 08:22   #23
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
gilancım, bahçeni gezerken, yazdıklarını okurken "Çalışıyorum, eskisi gibi zaman ayıramıyorum" serzenişimden utandım Ailecek kocaman MAŞALLAH.. kalp kalp bırakıyorum sayfana kucak dolusu. Mutluluk, sağlık, huzur ve gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Toprakla uğraşmak her türlü stres, sıkıntıya iyi geliyor, her şey yerli yerinde maşallah, gelincikleri tohumdan mı yetiştirdin?
Hiç our mu öyle şey... Tabii ki yoğunsun, yetişmek zor oluyor. Çok iyi anlıyorum ben.

En sevdiğim laflardan biri “kendi içini başkalarının dışıyla karşılaştırma” ya da öyle bir şey işte. Benim de yoğun ama, sağ olsun öyle ya da böyle çok da yardımcım oluyor. Pandeminin en başında amcamla yengem burada aylarca mahsur kaldılar. (Bana kalsa hiç gitmeseler keşke) Onların peşinden kayınvalidem 6 ay geldi. Şimdi de Kolombiya’lı bir bakıcımız var. (Ailecek İspanyolca öğreniyoruz bir yandan. )

Bak şimdi böyle yazınca da ben daha çok zaman bulamadığıma utandım.

Gelincikler adı üstünde “Kaliforniya gelinciği” ya, buraların yabani otu bu. Kendiliğinden çıktılar. Bende turuncu ve sarı turuncu iki tonu var. Bir bahçede turuncu kırmızı arası bir tonunu daha gördüm. Eğer tohum alabilirsem ondan da atarım aralarına.

Name:  A6B515E8-83B6-4EE1-A62B-6839BFE450B5.jpg
Views: 445
Size:  72.2 KB

Name:  494799DE-2AE4-4ADB-AF3B-17EF364131A0.jpg
Views: 432
Size:  46.6 KB

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön