Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur
Kolumuz kanadımız tutmaz ya bazen, canımız hiç bir şey yapmak istemez.. öyle bir dönemdeydim uzun süredir.. Baharla birlikte içimde küçük umutlar yeşerdi, selam vermeye, hal hatır sormaya geldim, afiyettesinizdir inşallah? )
|
Sevgili
Sudenur, hoş gelmişsiniz. Uzun bir aradan sonra sizi burada gördüğüme sevindim. İçinizde yeşeren küçük umutlar büyüsün, kocaman olsun.
Beni anlatmışsınız sanki. Uzun bir süredir ben de öyle bir dönemdeyim. Bütün dengelerimiz alt üst oldu. Pandemiden sıkıldık derken sen misin sıkıldık diyen, geçen yaz sonu eşim aniden önemli bir akciğer ameliyatı geçirdi. Ardından kemoterapi, derken bayağı bir yıprandık.
Şimdi de oğlum karantinada, covit19 testi pozitif çıktı. Allah'tan hafif geçiriyor ve eşi dahil bizler aşı olmuştuk. Bu sayede, geldi galiba ama çok hafif geçirdik.
Bu süreçte laptop benim binlerce fotoğrafıma dayanamadı ve çöktü. Fotoğraf makinası arızalı zar zor çekiyor. Hepsi halloldu, bugün biraz fotoğraf çektim ama pc fotoğrafları algılamadı. Zaten yüklediğimde hemen silecektim, eşimin yemini var, bir tane bitki fotoğrafı görürse laptopu kıracakmış. Yapar da.
Hep olumsuzluklardan bahsettim. Bahçe baharın neşesini hissettirdi. Hava hâlâ ısınmasa da bahar işte. Fotoğraf sorununu halledebilirsem birkaç fotoğraf eklerim.
Geçen senelerin tekrarı.
Sevgili
Sudenur, sizi de forumda daha sık görmek isteriz. Sevgilerimle...