Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Gülizarşen
Ay çok uğraştım ama hala yapamıyorum telefondan fotoğraf eklemek nasıl oluyor yardımcı olur musunuz? Teknolojiden anlamayan cahil birine anlatabilecek olan var mı?
|
Merhaba öncelikle Estağfirullah
ben ıphone kullanıyorum kendim nasıl yüklediğimi anlatayım. Öncelikle mesaj kutusunun altındaki gelişmiş moda dön yerine tıklayıp daha karmaşık bi yer açıyoruz
sonra üst tarafta ataç işareti var, gülücük ifadesinin sağında benim. Ona tıklayınca fotoğraf yüklemedik bi sayfa açılıyor.
Onda çıkan ilk beş kutucuktan herhangi birine tıklayıp yükleyeceğiniz fotoğrafı galeriden seçmeniz gerekir.
Burada en önemli nokta şu; zamanında bende bu yüzden fotoğraf yükleyememiştim. Fotoğraf boyutu çok büyük olduğu anda forum bunu kabul etmiyor. Seçtiğiniz fotoğrafı yüklerken genelde gerçek boyut forumun sınırlarını aşıyor. Onun için ben büyük ya da orta boyutu seçip tamam dedikten sonra sağ alttaki yükle tuşuna basıp sonra da açtığınız pencereyi kapatmalısınız.
En son mesajınızı yazıp ön izleme yap tuşuna basıp umarım fotoğrafın yüklendiğini görürsünüz