View Single Post
Eski 23-02-2021, 23:14   #430
Batuhan Yılmaz
Ağaç Dostu

Batuhan Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 09-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Sn. Susususu;

02.02.2020 tarihinde foruma üye olmuşsunuz. İlk mesajınız 02-02-2020, 22:56 da olmuş.

27-01-2020, 21:53 tarihinde sn. jezebelin yazmış olduğu mesajın altına yazmış olduğunuz mesaj

Aynı şekilde 28-01-2020, 16:57 sn. jezebelin yazmış olduğu mesajın altına
02-02-2020, 23:03'de mesaj yazmışsınız.

Yazdığınız her iki mesaj da sitedeki bir arkadaşımızın mesajlarının hemen altında tarih yazılı. Başka bir açıklama yok. Bir gün içinde giriş saatinizi bilmiyorum ancak gün tamamlanmadan ulaşamadığınızı yazmışsınız. Başka bir konu yok. Yazı yok.

Arkadaşımız 03-02-2020, 21:11'de mesajınızın altına yazarak cevap vermiş.

03-02-2020, 21:16 yazmış olduğunuz ikinci mesajı farketmiş size değer vererek ancak biraz da alınarak ikinci mesajı yazmış.

Siz ise buna şu şekilde karşılık vermişsiniz.

Bu durumda agresif olan kim. Yazdığınız mesajları biraz daha dikkatli incelerseniz veya bir arkadaşınıza kendi yazdığınızı söylemeden okutup kim haklı derseniz size sizin haksız olduğunu söyleyecektir.

Bizim toplumumuza ne oldu ise bir anda sinirlenip hiç olmayacak şeyleri karşımızdakine söyleyebiliyoruz. Olayda büyütülecek bir şey yoktu. Özür dileyip sormak istediğimizi genelden söylemiş olsak olay kapanıp gidecekti. Arkadaşımızın üye olduğu tarihten bu güne kadar Mesajlar: 8,262 mesajı bulunmakta. Size mi cevap vermeyecekti.

Bu mesajları büyütmeden yanlış anlamadan dolayı özür dilesek ve silersek daha iyi olmaz mı? Hiç kimse kimsenin patronu veya eşi değil. Birbirimize bu şekilde konuşmaya hakkımız bulunmamakta.
İş güç yoğunluk derken uzun bir süredir foruma giremiyordum. Açıkçası bu mesajları görünce kimse alınıp gücenmesin lütfen ben kahkahalarımı tutamıyorum. Çok ilginç ama her konu başlığı altında birisi -özellikle yeni üyeler- Sayın Jezebel'den çelik istiyor ve hatta sanki Sayın Jezebel çelik dağıtıyormuş ve bir çelik dağıtma sırası yapmış gibi benide listenize ekler misiniz tarzında yazılar yazıyor. Bunu bana sorarsanız hem çok gülünç hem de çok rahatsız edici. Ben de bu forumda bir çok kez çelik istedim ama bunu genel olarak yazdım ve elinde budama fazlası olanlar sağolsunlar DM den ulaşıp benimle paylaştılar -ayrıca ucuz ve nadir bulunan türler- bende paylaştım ama taciz niteliğinde yazmak hoş değil bence yeni üyelere bir takım kısıtlandırmalar getirilmeli mesela kendini tanıtma bölümünden tnaıtmayanlar genel yazışmalara katılamasın DM atamasın gibi. Ayrıca kimseden de tek dal çeliği 250 ₺ olan Monstera Variegata veya çelik fiyatı 50₺ olan Begonia Maculata çeliği ahbap olunmadıkça istenmez.

Batuhan Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön