View Single Post
Eski 31-01-2021, 23:37   #1287
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mister73 Mesajı Göster
Sunshield marka. Bir e-ticaret sayfasında (n11) gördüm. Markaya ait web sitesinin linki burada, toz haldeki ürün için analiz sonucu ve sertifika sunmuşlar ancak burada sıvı olan ürünü göremedim. Her ikisine de tanecik büyüklüğünü sordum, cevap bekliyorum.

Marka verilebildiğine göre reçine esaslı yayıcı yapıştırıcı tavsiyeniz ne olur; benim bulabildiklerim genelde silikon bazlı ve stomalardan gübrenin veya ilacın daha kolay girmesini sağlayıcı türden?
İçinde çok düşük oranda kaolinit bulunan, herhangi bir işlemden de geçmemiş ham malzemedir. Partikül film teknolojisi standardıyla uzaktan yakından alakası bulunmuyor. Yani, bu malzemenin tanecik büyüklüğünün bir önemi yok.

Sitelerinin bu sayfasında ismi geçen bilim insanlarının ve bahsi geçen çalışmaların hiç biri bu özelliklere sahip bir malzeme ile yapılmadı.

İlave: Aslında M.Glenn ve G.Puterka'nın bu malzemeden daha iyi olan, saflaştırılmış ama kalsine edilerek optik özellikleri geliştirilmemiş ve 1 mikron altına indirilmemiş malzemeler ile yaptıkları çalışmalar var. Bunların net fotosentezi azalttığı belirlenmiş.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön