Sevgili Kürekçi,
Çok çok geçmiş olsun. Dün gözlerimiz yollarda kaldı haberini alıncaya kadar. Sürpriz yapmak istemiştim. Yine de, bu yazıyı okuduğunda yapmış olacağım sanırım.

Öncelikle Organizasyonu başarıyla yürüten sevgili Esra Kartal arkadaşımıza çok teşekkür ederim. İnanılmaz ilgili ve sıcak bir insan. Sasalı Belediye Başkanı Veli Kasap Bey de hepimizle tek tek ilgilendi. Kendisiyle birlikte boya yaptık.
Son anda gördüğüm için bu duyuruyu, hiç bir şey düşünemeden gittim. Tam evden çıkarken aklıma geldi. Fuarda dağıttığımız kitap ayıraçlarından bir miktar vardı evde, hemen dönüp onları aldım. Sasalı'da bilgisayar kursuna katılan öğrenci arkadaşlara ve organizasyonda bulunan arkadaşlara dağıtıp agaclar.net ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım.
Doğa derneklerindeki arkadaşlar özellikle Selluka konusuna çok ilgi gösterdiler. Hiç bilmiyorlar Selluka'yı. Biraz tanıttığımda da 'İzmir Kuş Cenneti' ve İzmir'e ait 'Selluka'nın buluşmasının çok güzel olabileceğini ve agaclar.net olarak kendileriyle birlikte bir organizasyon yapıp yapamayacağımızı sordular. Ben de kendilerini ortak organizasyon konusunda agaclar.net yönetimine yönlendirdim.
Bu güzel günden 3 kare koymak istiyorum. Kahvelerdeki masaları boyama, agaclar.net kitap ayıraçlarını alan arkadaşların küçük bir kısmı ve günümüzün en güzel arkadaşı Kara Leylek yavrusu 'İsmet'