View Single Post
Eski 16-12-2020, 09:17   #362
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Alıntı:
Kalabalık poşet gönderenlerin kutu numarasına göre sıralanması faydalı olur. 24 kutu arasındaki dolaşımı azaltır.
Alıntı:
paylaşımcı paketlerinin önceden hazırlanmış, numarası belli, içine hangi poşetlerin konacağı önceden planlanmış kutulara dağıtılması sağlanır. Bunu yapmadan önce de paketteki her bir poşetin barkod numarası okuyucu ile okutulup, paylaşımcının hangi etiketi fiilen gönderdiği de tesbit edilir.
Hala tohum poşetlerini toparlamaya çalışanlar için:

İşin içinde olan kişiler olarak sıralama yapmanın gereksiz olduğunu tekrarlayayım. Barkot okuma işini yapmak sıralamayı bozuyor. Hem barkod okutup hem sıralanmış poşetlerin sırasını bozmamaya çalışmak gereksiz ve yorucu bir angarya olacaktır.

Yani sıralama yapmayın lütfen, biz nasıl olsa bozuyoruz.

Her yıl hemen etkinlik sonrası bunu duyurmak, insanların emeğine saygısızlık olur diye söylemek içimden gelmiyordu. Çünkü o emek zaten verilmişti... Bizim işimize yaramasa da.

Bu yıl henüz vakit varken, tüm açıklığıyla söyleyip rahatladım

malina Çevrimdışı   Başa Dön