İyi akşamlar arkadaşlar;
Çok güzel bir toplantı daha geçirdik

Toplantıya gidemiyeceğim dedim, ama imkanlarımı zorluyarak ve Sevgili Hederanın beni arabası ile alması ile gidebildim. Gayet verimli ve güzel bir toplantı idi. Mehtap Hanım ve Mucip Beyden çok değerli bilgiler aldım. İkisi de sitemiz için çok öenmli kaynak teşkil ediyorlar engin tecrübe ve bilgileri ile. Sorduğum soruları büyük bir nezaketle cevapladıkları için, kaktüs ve yeşim ağaçları için çok ama çok teşekkür ederim kendilerine. Onlardan öğreneceğim daha çok şey var çoook
Yalovalı arkadaşlarımız çok güzel ev sahipliği yaptılar, onlara çok teşekkür ediyoruz. Bu sefer bütün üyeler ile ilgilenemedim tek tek ona üzüldüm

. Yeni tanıştığım arkadaşlarımız oldu bir kere daha memnun olduğumu belirtmek istiyorum buradan...
Güler Hanımcığım, bana getirdiğiniz soğanlar ile beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam. Size çok teşekkür ediyorum
Kudret Bey, Sinan Bey, Celal Bey, Sevgili Altar ile kısa ama güzel sohbetler ettik. Hepsi o kadar sıcak kanlı ve içten ki anlatamam.
Toplantıların demir başları; Habibe Hanım ve Ferda Hanım bizi yalnız bırakmadılar ve geldiler. İkiside çok sevdiğim ve bir o kadarda değer verdiğim üyelerimizden. Bursa Ekibinin de kıdemli üyelerinden
Cemal Bey, Eşi ve Todor; Ev sahiplerimiz bizi çok iyi ağırladılar. Cemal Bey ve Eşi ile çok güldük çok güzel sohbetler ettik. Sevgili Todordan gine çok güzel ve öğretici bilgiler edindik....
Toplatıdan 1-2 saat sonra Karaca Arberatuma gittik. Bizim vaktimiz olmadığı için çok kalamadık. Kısa bir süre durduk ama inanılmaz güzel bir yer. Orası için ayrı bir toplantı yapmalıyız bence. Çok güzel ağaçlar vardı hele o akça ağaçlara bayıldım

.
Ya işte böyle, bir toplantıyı daha geride bıraktık...
Darısı diğer şehirlerimizin başına