View Single Post
Eski 27-11-2020, 09:50   #11
balance
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 26-10-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zekoş Mesajı Göster
Sn.Balance sonucu burdan yazın lütfen insallah faydasini görürsünüz..Eger tüy yiyen belliyse ve digerleri yapmiyorsa acımayın kesin
Sn.Aydemir Aydın gaga kesme olayini bende düsünüyorum ama bizim tavuklar gezen cinsten..bulduklari yiyecekleri nasil parçalayacaklar diye duşünüyorum..dediginizi ciftliklerde yapildigini okudum ama onlar önüne gelen yemi yiyorlar sadece..cevremde hic keseni de görmedigimden sonuc nasil olur bilemedim.
Bu arada bir tavuğum yan bahceye geciyordu.Komsum kanadını keselim dedi.Ben kıyamadığımdan o kesti.Ama nasıl kestiyse nerdeyse 4-5 aydir uzamadi hic..Tüneme yerine atlarken düşüyor birde arada gurk gibi ses cikariyor sürekli..tavugun psikolojisi bozuldu galiba
Bu konuda da bilginiz varsa rica etsem yazarmisiniz?
Sayın Zekoş, Sorunum yavaş yavaş çözülüyor sizi de bilgilendirmek istedim. 4 tavukta vardı bu rahatsızlık gündüz dışardalar diğerleriyle birlikte bahçede serbest olarak geziyorlar. Akşam ise bu 4 tavuğu ayrı ayrı kasalara koyuyoruz. Haftada bir iki sefer sularına vitamin katıyoruz. Birde gagalarını da kestim bu tavuklar ve bunun dışında sivri gagalı birkaç tavuğun daha. Tüyler çıkmaya başladı. Vücutları tüyle kapandı ama uzaması için biraz daha beklemem gerekecek sanırım.

balance Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön