View Single Post
Eski 05-10-2007, 19:31   #297
praecox
Kaybettik...

praecox's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi uaslan59 Mesajı Göster
hatırlatma için teşekkür ederim ama halaa yanıt alamadım sayın praecox...bn sitenin yenisi oldugum için siz tecrubelı yetistiricilerden yardım almak istedim ve burayı uygun gordum...yanlısım varsa afola..ama yinede sizden yardım bklıyorum..cunku diger internet sıtelerınde yararıma bişey bulamadım...onun ıcın burada ısrar edıyorum...ve bu bıtkıyı yetıstırmek ıcın oldukca heveslıyım...onun ıcın lutfen yardım....
Ich sollte lieber auf Deutsch schreiben.
... um antworten zu bekommen sollten sie auf ihr schreibweise und diktat achten. Und all das natürlich auf Türkisch.
Wir versuchen hier alle einigermassen korrekt und gepflegt zu kommunizieren.

Bilmem şimdi ne demek istediğim anlaşıldı mı?
Bizde burdan rica ediyoruz onun için de ısrar ediyoruz... mesajlarınızı doğru dürüst yazın ben yukardaki imla hatalarınızı sayamadım klavyenizde "ş" de var "ı" ve "i" de ancak nedir bu hala özensiz mesajlaşmadaki ısrarınız onu anlamış değilim.

VFT'nin konusunda ise sorunuzu anlıyamadığımdan sorunun ne olabileceği veya olamıyacağı konusunda da bir fikir dahi yürütemiyorum. Kapanlar aşağı doğru derken neyi kast ediyorsunuz yukarı doğru değilse toprağın içine de gerisin geriye giremiyeceğinden yatay bir pozüsyonda gelişme gösteriyor demek se bu da gayet doğal. Nasıl bir kapan oluşumu gerek düşünüyorsunuz onu anlıyabilmiş dğilim. Ancak kapanların dik çıkamıyacağını da herkesce tahmin edilebilir sanırım.
Sayın norex'in de yazdığı gibi bir resim bin söze bedeldir bazan.

saygılar

praecox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön