View Single Post
Eski 08-10-2020, 07:03   #52
Portakal Rengi
Ağaç Dostu
 
Portakal Rengi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-02-2018
Şehir: Muğla
Mesajlar: 733
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi guneydefne Mesajı Göster
Budama makasının tasarımının çokta değişmesi gerekmiyor aslında...mümkün olan en az parçayla,en kolay kesim temel prensip.Tasarımların hepsi taklit edilebilir ama taklit edilmesi en zor şey bence kesici bıçağın kalitesidir.Bıçak körelmiyor,yamul sa bile düzeltince yine kesiyor...incecik ,yumuşak bir çelik kendiniz bilemeye kalkarsanız çok dikkatli olun hemen eriyip gidiyor.
Firmadan yedek bıçak almak istedim satmıyorlar başka marka makaslara takılmasını istemediklerini bu yüzden hiç bir parçanın makası getirmeden satış **** bakımını yapmadıklarını söylediler.
İzeltaş yıllardır bilinen profesyonel ürünler üreten markadır. Yıllardır hatasını görmedim. Uzak doğu ürünleri ülkeyi sardı ama hala tercihimdir.

Portakal Rengi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön