View Single Post
Eski 26-08-2020, 13:24   #245
nuaymu
Ağaç Dostu

nuaymu's Avatar

Giriş Tarihi: 06-05-2015
Bahçede ne iş yaparsam yapayım, ağır işler bile olsa, iş yerimde yorulduğum kadar yorulmuyorum. Pestil vaziyette yattığım yerden inlerken bile kalkabilsem de şurda şunu yapayım burda bunu yapayım, aaa şunu da yapmak lazım diye yapılacaklar listesi canlanıyor gözümde. Benim bir iskelem var, evin inşaatı sırasında kullanılmak için yapılmıştı, kaba inşaat bittiği gibi el koydum, bana lazım, ben bununla neler neler yapacağım dedim. Yapmaya başladım denebilir. İnternette pek çok şey bulunabiliyor, "do it yourself", ne ararsan var. Bizim inşaatta kullanılan tahtalar da maşallah 50 yıllık. Çatır çatır kurumuş, onlardan ufak tefek birşeyler yaptım, denemelik. Yaptıkça insanın hoşuna gidiyor. Basit şeyler ama... sen yaptın, el emeği, gerçek. Kızım bir çalışma sehpası istiyor, mindere kurulup yayıla yayıla çalışacakmış, bir de kitaplık lazımmış. Bakalım ona ne zaman sıra gelecek ama ümit var. Zımpara makinasından testereye... ismini unuttuğum birçok alete kadar aldık Kafamızı gözümüzü yarmadan bir şeyler yapabiliriz inşallah. Olmazsa bile... denemenin keyfi kalır

(İskele en son, kümesin çatısı yapılırken kullanıldı, yerine taşındığında tam bir fotoğrafını koyarım, şu anda açık sarı gülün arkasında görünüyor.)

Name:  118359230_306293743776922_3602169592621452098_n.jpg
Views: 355
Size:  72.9 KB

nuaymu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön