View Single Post
Eski 18-08-2020, 15:34   #9240
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Bu arada hamaratlığım dorukta; bir yandan domates suyu kaynatıyorum, bir yandan harıl harıl ev temizliği... halılar yıkandı, perdeler yıkanıp ütülendi ama daha camlar-pervazlar silinmediği için asamadım. Cam deyip geçmeyin oldukça büyük 330x180. Buharlı makine olmasa silmek hayli zor. Salonda 3 tane odalarda ikişer tane kol mu dayanır. Zaten eski gücüm yok artık oda oda yapıyorum temizliği.
Bu arada akşam TV izlerken de derin dondurucuya kış için atılacak sebzelerin temizlenmesi yapılıyor.
Hakkını yemiyeyim bu işlemde Oğuz'un yardımı fazla, barbunyaları, taze fasulyeleri, bamyaları temizlerken yardımcı oluyor. Temizlenenler kilitli poşetlere yerleştirilip, tarihleri atıldıktan sonra derin dondurucuda yerlerini alıyor.

Üzüm bağlarının olduğu tarafa hiç gitmiyorum, inşallah daha olmamıştır diyorum içimden, yoksa Oğuz çocuklara pekmez kaynatalım demeye başlar.
Şu işleri biraz hafifletebilsem o da olur, bazen de şu covid19 yüzünden kimse kimseye gelip gitmiyor ya iyi diye düşündüğüm de olmuyor değil. Tabii yine de inşallah şu dert en kısa zamanda memleketimizden, dünyadan yok olup gider de yine eski yaşantımıza dönebiliriz.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön