Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yeşimm
Mum çiçeği başlığında 2796 mesaj yazılmış ama son sayfalarda bile hala köklendirme ile ilgili sorular var gördüğüm kadarıyla.
Mesela Güneşgülü Kahvesi var orada etoburlarla ilgili sohbetler yapılıyor. Meşe Palamudu Kahvesine bakıyorum pasta, börek, çörek. Bu sebeplerden forumda hala aktif olup bişeyler yazamadım. Lütfen biz yeni üyeleride düşünün.
|
Bu konuda hemfikirim. baştan beri moderasyonda da görüşüp bir çıkış yolu aradığımızda bende bu fikirdeyim. ben bir sipariş yüzünden bu forumu okumak "zorunda" kalıyorum ancak sipariş hakkında aradığım bilgileri binlerce kez aynı çelikleme sorunları arasında ayıklamak zor hatta imkansız oluyor zira o zamanı ben burda harcamak istemiyordum.
kimseyi kırmak niyetinde değilim bunu yazmamın sebebi evet iyi hoş güzel yapın muhabetinizi de bizim gibi hergün bu forumda olan moderasyondan arkadaşların da böyle bir sorun var diye telafuz ediyorsam bir de alınan arkadaşlar şöyle bir düşünsünler... ya yeni gelenler kimbilir kendilerini nasıl hissediyorlardır alıntıladığım arkadaş kibarca ve kısaca yazmış derdini.
Güneşgülü EB kahvehanesi güzel bir örnek. orda malina'nın yazdığı gibi çok selam sabah pasta çörek geyiği de yok herkes kendi bitkilerini duyumlarını anılarını paylaşıyor hoya konusunda da anlaşılan böyle bir mekana gerek var ama benim moderasyonumda olan orkideler başlığında örneğin böyle bir kahvehane gereği doğmadı bu da sanırım üyelerin taleplerine bağlı bir durum....
LÜTFEN KİMSE ALINMASIN alınasınız diye yazmadım bir şeyler anlatmaya çalıştım. bilmem ne kadar başarılı oldum. gerçi biliyorum aynı yazım herkesçe eşit bir tavırda algılanmıyor bu benden de kaynaklanıyor okuycunun o günkü ruh-i haliyesinden de.
saygılar