View Single Post
Eski 16-07-2020, 13:42   #1076
ikiy
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 19-05-2020
Şehir: Antalya
Mesajlar: 31
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sayın ikiy, bahçemdeki çim alan aşağı yukarı bir dönüme yakın, bu alanı tesis ederken biz de çok uğraştık. Eşimle beraber yaptık ve karışık tohum ektik.

Dertler bir türlü bitmedi aşırı otlandı, gelen kapak toprağı büyük dertler aştı, çim hastalıkları baş gösterdi, çim kurtlandı.vs.vs.... ama inat ettim, adeta boğuştum çimle. Sağ olsunlar Forumdaki hocalarımız da, işi bilen arkadaşlarımız da çok yardımcı oldular, birçok kitaplar okudum.

Aşağı yukarı yirmi senedir buradayız ve üç defa yeniledik çimi, oldukça da çok şey öğrendim çim hakkında, yoksa ben bu işin eğitimini almış biri değilim. Sorunlarla kaşılaşa karşılaşa bire bir uğraştığım için biliyorum artık.

Bildiklerimi de yaptıklarımı da bahçe sayfamda olsun bu başlıklar altında olsun arkadaşlarla paylaştım hep.

Önerim; başka arkadaşlar da başlarına gelen sorunları yazdılar, çim ve çimlerle ilgili sorunlarımız adı altında iki başlığımız var, bir göz atın eminim çok faydalanacaksınız.

Çiminiz mi var derdiniz var kulübüne hoş geldiniz.

Sayin Guler,
Bu topik icinde yaklasik 20-25 sayfa okudum. Sizin yasadiginiz problemlerede baktim. Uyguladiginiz katkilara da, nasil uygulanmasi gerektigine de baktim. Ama burda benim yasadigim sorunun ne oldugunu cozemedim. Yani cok sulamaktan mi yoksa az sulamaktan mi, **** topragin drenajindan mi yoksa gunes gormesi **** golgede kalmasi mi bunu anliyamadim.
Yani demek su ki; bilen arkadaslar bana; senin cimlerin problemi su **** bu dese , ona gore Mine Pakkaner **** sizin onerdiginiz katkilari alip uygulaya uygulaya ogrenicem . (Ekran kayitlarini almistim sabah)
Dedigin bolume bir daha goz aticam.

Eklenen Resimler
  
ikiy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön