View Single Post
Eski 16-07-2020, 11:10   #9201
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gıynas Mesajı Göster
Günaydın sizin yan koltukta oturan ben olsam ,aldığız çiçekleri kucağımda taşırım inanın benim eşimde çok sıkılır hadi hadi der durur bende ehliyet var ama araba kullanma cesaretim yok sarhoşun birisi geldi çarptı arabaya o gündür ben araba kullanmak istemiyorum.
Keşke hemen geçseydiniz direksiyona ara verince bir korku geliyor, bir arkadaşıma aynen öyle oldu şimdi korkuyor araba kullanmaya.

Seneler evvel " ehliyeti aldığın gün bu arabayı sana vereceğim" demişti eşim. Ondan habersiz imtihana girdim ve ilk girişimde aldım ehliyeti. Ehliyeti alınca da hemen gittim " Ver arabanın anahtarını, işte ehliyet " dediğimde şaşırmıştı Oğuz. Tamam, tamam yarın veririm dediyse de hiç dinlemedim aldım anahtarı.
Ertesi sabah ilk işim de arabaya binip 80 km mesafedeki yazlığımızın bulunduğu Silivri'ye gitmek oldu. Ne yalan söyleyeyim, Silivri'ye gidene kadar arabayı sürdüm mü yoksa sırtımda mı taşıdım bilemiyorum.
Sitenin içine girip de arabanın kontağını evin önünde kapattığımda bütün kaslarım ağrıyordu.
Oğuz'a telefon edip " ben yazlıktayım akşam oraya gel" dediğimde çok şaşırmıştı.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön