View Single Post
Eski 04-10-2007, 14:32   #539
şükran ünal
Ağaç Dostu

şükran ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 25-07-2007
Değerli arkadaşlar, yazdıklarınız gerçekten çok güzel sağolun. Sayın Kırçiçekleri sizin profilinize bakmadan 'acaba öğretmen olabilirmi diye düşünmüştüm ve gerçekten öğretmen olduğunuzu görünce yanılmamışım dedim. Niye mi..çünkü artık hangi meslek olursa olsun hakkıyla işini yapan maalesef çok azaldı. Hele hele öğretmenlik mesleğinde .bunun bir çok nedeni var.Bunu kimisi sevmediğinden,kimisi sadece kendinden hiç bir ödün vermeden laf olsun diye yapıyor Bazılarıda bu ücrete bu kadar olur zihniyetiyle zoraki götürüyor. Bu meslek sevmeden olmaz ,tıpkı doktorluk gibidir ,eğer çok severseniz türkiyenin en ücra yerindede bu işi yapmayı göze alırsınız. Bunları yazmamın nedeni sizin mesleğinize olan saygınızı yazılarınızdan sezinledim yanılmıyorum .Eğer mezuniyetten beri hala yapıyorsanız maşallah diyorum ve ellerinizden öpüyorum .Size yıllar önce okuduğum ve yer yer okurkende ağladığım bir öğretmenin kendi yaşamından kaleme aldığı kitap vardı.Belkide okumuş olabilirsiniz. Yazarın ismi şu an aklımda değil ama kitabın adı ''Dağda yeşeren kırçiçekleri'' idi. Sizin yazılarınız bana onu hatırlattı..Saygılar

şükran ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön