Komşu sabah aradı tuzaklara yakalanan yokmuş...Akşam gene aradı bu defa yakalandı bir tanesi dedi. Kuyruğu bir karış vardır ama kendi orta boy dedi. Salona her ihtimale karşı bıraktığım yapışkan iş görmüş, komşu gerekeni yaptım dedi ama banyodaki kapan ve yapışkandan henüz netice yok.
Bu yakalanan önceden salona giren, banyo kapısının kapalı tutulması sebebiyle geri kaçışı yapamayan ve salonda saklanan fare diye düşünüyorum tüm bir gün salonda benle beraber yaşadı tık etmeden demek ki ama aklıma lavoba giderinden gelmiş olabilirmi sorusu da takılmıyor değil..Yarın orada bir yırtık patlak yer varmı kontrol ettireceğim.
Şu anda herşeyden evvel evdeki fare meselesi geliyor berbat bir konu düşmanı yaşasın istemez insan.
Tesisatçı ile konuştum kararım klozeti kapalısıyla değiştirmek dedim o zaman bahçeyi kazmaya gerek yok işin o şekilde hallolur, onlardan eve girecek yeri yok dedi. Yarın arayıp mevcut klozeti sök at, gidere bir kapak bul kapat boruyu hafta sonu klozeti getireceğim diyeceğim sonra evin kırklanması olacak tabii.
|