View Single Post
Eski 04-10-2007, 09:24   #2725
Hakan KINACI
Ağaç Dostu

Hakan KINACI's Avatar

Giriş Tarihi: 11-08-2006
Aslında hiç bir zaman hiç bir şekilde ne tartışmaya müdahil olurum, ne de tartışmaya girerim. Prensip gereği yıllarca forumlarda olduğum için, ne yaparlarsa yöneticiler, forumun yürürlüğü konusunda en iyisini yapmaya çalıştığı için, her zaman verdkileri kararlar en doğrusudur ve her zaman haklıdırlar. Bu yüzden tartışmaya hiç mi hiç gereği yoktur.

Bazen bu tür; Türkiye genelinde tartışma konusu olsada bazı kişiler çözüm önerisinde bulunsa bile, zaten yönetim en iyi çözümü bulmuştur ve tartışmasızdır, üyeler uymak zorundadır.

Şimdi burada da yapılacak tek şey var, soru sorulacak, bu konuda bilgisi olan cevap verecek.
Tam bu sırada, bu soruya ilişkin birinin bir anısı olacak hemen kahveye gidecek "ben mum çiçeğinde şöye şöye yapmıştım." diye yazacak. Tabii kahvede başka bir konu (pardon; çay, kahve ve pasta muhabbeti olduğu için) yazışması varken alakasız bir yazı göndermiş ve mum çiçeği ile uğraşan kişi; hımm bak, arkadaş tam burada şu anısını yazmış dur bende cevap vereyim diyecek. işte forum, işte kahvehane!!!

Neyse; çenem biraz düştü kusuruma bakmayın, ben yukarıda da belirttiğim gibi asla tartışmaya ve/ veya polemiklere girmek istemiyorum.

Yönetim ne karar aldıysa, biz üyeler bu karara saygı gösteremek zorundayız. (en azından kendi adıma kabullediyorum.)

Saygılar,

Hakan KINACI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön