Sayın Jezebel sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Çünkü geçen sene bende 400 m2'lik bir bahçe aldım. Geçen yıl inşaat işleri ile geçti. 35 m2'lik küçük bir ev yapıldı. Otomotik sulama ve bir kaç ağaç işi yapıldı. Ama bu sene yeni fidanlar, bahçe düzenlemesi, yabancı ot mücadelesi, bostan kısmının ekim dikim işleri... Anlıyacağınız iş hiç bitmiyor. Geçen hafta küçük bir havuz yapmakla uğraştım. Şimdi nilüfer arıyorum. Sonunda palmiye merkezinden haber geldi. Nilüferlere kavuşacağım. Bahçeye nerdeyse tüm berry çeşitlerinden diktim. Anlayacağınız deniyorum hangi çeşitler Erzurum şartlarına uyup ürün verebilecek? Artık sonuçlarını seneye görebileceğim. Daha önce 80 m2'lik çok küçük bir hobi bahçem olduğu için bazı bitkilerin yetiştirilmesi konusunda tecrübem var. Ama bu bahçenin ayrı bir yeri var benim için. Kafamda tasarladığım bir sürü planı uygulayabileceğim bir deneme sahası gibi. Umarım sizde tüm hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz güzel bir bahçe oluşturursunuz. Her şey gönlünüzce olsun.
|