Forumda mum çiçeği başlığnı baştan sona okumuştum,en başlarda daha 50-60. mesajda sayın bacyard'ın çeliği ters dikmesiyle başlayan muhabbetin içinde sayın Mehmet'de vardı. Bu mesajlar silinmelimiydi? kesinlikle hayır çünkü o kadar hoştu ki, ama şimdi sayın Mehmet aksini söylüyor, orasının bilgi paylaşımı yeri olduğunu, muhabbetin "Meşe Palamudu" kavesinde yapılmasını savunuyor.
Mehmet beyin bu kahvede meşe palamudunun tartışıldığını görmüşmü? Arkadaşlardan her başlığa kahve isteklerine bende kahve, kahve dolaşacakmıyız diye karşı çıkmıştım, çünkü bilgilerin arasına garnitür olarak bu tür yazışmaların girmesi çok hoş ve herkesin istediğide bu.
Bunun adına kimse alınganlık filan demesin, ben forumda boşboğazlık etmedim bilgi de verdim, yardımda ettim, gönlümden gelen duygularlada burada yalnız isimleriyle tanıdığım dostlarla neyim varsada paylaştım, şundan da eminimki onlarda benimle aynı duygularla elinde olanı paylaşırladı.
Yapılan uygulamanın yanlış ve birazda ben yaptım oldu demek anlamna geldiğini sanırım bu konuya müdahil olan veya olmayan herkes biliyor, yalnız bu herkes dediklerim unutulmasın ki her biri bu siteyi sırtında taşıyan önemli elamanlarıdır.
Ağaçlar net'in referans olması ****** beni rahatsız etmiyor aksine benimde tuzumun olmasıda benim için çokta önemli. Bu vesileylede referas olan siteninde artık kurumlaşma yolunda adım atıp patron şirketi imajındanda kurtulması lazım diyede düşünüyorum.
Ben başka sitelerin forumlarına da giriyorum,inanın ağaçlar net'te bilgi paylaşıp yazanların hepsi ayrı ayrı bir değer. Bir tohumun peşine düşüp ele geçirmek , çimlendirmek, büyütüp çiçeğini görmek için verdiği mücadele arasında hoş sohbetler etmek ne kadar sakıncalı?
İsteseydim bu siteyi kullanıp parada kazanabilirdım, o zaman mesajımıda silseniz hiç umurumda olmazdı, pişkin pişkin devam ederdim. Site kuralarına görede bu kural dışı değildi.
Burada tanıdığım dostlarımı bırakıp gitmek niyetinde değilim, burdayım ama uslu ve sıradan izleyici bir üye olarak.
Herkese saygılarımı sunuyorum.
|