View Single Post
Eski 03-10-2007, 15:57   #95
CamDunyasi
Yeni Üye

CamDunyasi's Avatar

Giriş Tarihi: 15-08-2007
Ladin

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lotus_1071 Mesajı Göster
Sayın Ozan Utku

Sayın ozan arkadaşım nerede yanlış anlaşıldığımı hala fark edemedim. Bende sizin söylediklerinizi anlatmaya çalışıyorum. Diyorumki Orman bakanlığının Bu konuda araştırmalarıda var, üretme çiftlikleride var bu işte yetişmiş çok iyi teknik elemanlarıda var. Bu insanlar ayrıca özel olarak şahsi üretim yapıyo veya çok ciddi üreticilerle birlikte çalışmalar yapıyor. Ama piyasada bu tür üreticiler çok az.

şu piciacos Koster olayına iyice yaklaştım ama hala tam ulaşamadım. Aradığım ağacın şekli buna benziyor(http://www.virtualplanttags.com/vpt....ID=670&cc=GIYP) ( resimdeki pungens glouca)

Almanyada Münih yakınlarında, Jadaloch (galiba böyle yazılıyor) kasabasında yaşayan, aynı zamanda bu kasabanın da kurucularıymış. Dünyada yalnız bu ailenin ürettiği, şu andada yönetisinin 80 yaşın üzerinde olan Alexsander Jadaloch un özel bir aşı şekliyle ürettiği masmavi renkte bir ladin cinsi.

Bu ladin hakkında resim, bilgi, döküman olan, tr de varsa (ben iki yerde gördüm)başka nerede olduğunu bilen arkadaşları arıyorum.

Merehaba Lotus ben Hollanda dan . Sizin aradiginiz Ladin Buz Mavisi veya gumus rengi andiriyor. Asili ben en kisa zamanda size resimlerimi atayim.

Sizin aradiginiz Ladin bende mevcut ise size yollaya bilirim talep ederseniz.

iyi gunler

GSM : 0031 611400626
MSN : CamDunyasi@live.nl

CamDunyasi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön