View Single Post
Eski 03-10-2007, 01:21   #1073
Mine Pakkaner
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehtap gürbüz Mesajı Göster
Sayın Mine hanım, aslında bu konuya bulaşmam, sayın Bahar'n çaresizliği bölgenin taban suyunun çok yüksek olması ****** bir tek onun okaliptus dikmesiylede sorun çözülmez bu yüzdende çevresinide teşvik etmesi gerektiğini yazdım.

****** söylediklerinizde peyzajcı olarak haklısınız, ben konuya duygusal baktım, sonra pişman da oldum zaten burnumu soktuğuma. Aslında ben size yazmayı düşünüyordum nedenini iyiki yazdınız " Sürçü lisan ettik affola" Saygı ve sevgilerimle.
Mehtap hanım, burnunuzu sokmanız ne demek. İyi ki bu mesajı yazdınız. Bu sayede akıllara ilk gelecek ağaç olan okaliptüsün kontrollü dikimi gerektiğini de bildirmiş olduk. Okaliptüsün bataklık kuruttuğunu bildirdik ( Bu arada merak eden üyeler için ek bilgi olsun; okaliptusun ilk yıllarda su tüketimi azdır,bitkinin transprasyon yeteneğine bağlı olarak sonraki yıllarda artmaktadır.
Maksimum su tüketimleri Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında meydana gelmektedir.)

Yüksek taban suyuna sahip bir alanda bile, iyi bir tasarımla değişik ve güzel bir bahçeye sahip olunabileceğine değindik. Burada hepimiz her başlığa serbestçe yazabiliriz. Bilginiz olan konularda burada da soru cevaplayabilirsiniz, lütfen çekinmeyin.
Saygı ve sevgi bizden efendim.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Başa Dön