30 kök kadar patlıcan (topan - Eğridere [ bunların hiç biri çıkmadı, köyden gelecek olan tohumu almayıp şehirliden alırsan böyle olur

] - ve kalanlar karışık mor-kırçıllı-siyah vs.) - 50 ocak (ikişerli diktiğimden 100 kök) kadar biber (daha önce yazdım mı bilmiyorum ama kurutulmuş biberin kızartması süper oluyor, her tarafı dolduracam

) ekmiştim. Bunlar domatesleri ektiğimde çıkmış olan öncü patlıcanlar..
Emektar paletlerden yapılma seramız, tepesindeki naylon parçalanınca uv dayanıklı yine geçen yıldan kalma naylon ile tamir ettim.
Biber çeşitlerimiz aklımda kaldığı kadarıyla; jalapeno - çarliston - tatlı kıl - acı kıl - buena mulata - dolma - Emcelli - stocky red star - geçen yıl muhtemel bende çaprazlaşan ve forumda da dağıtılan iki çeşit biber daha...
Domates çeşitlerimiz; yaklaşık 100 kök olacak. Bulgar kırmızı (25) - blue beauty (20) ve Hafize Baliç pembesi (25) er tane ile en fazla çeşitler. Tohumları gençleştirmek için üçer tane heybetli ile maniye, fahrenheit blue - Margaret curtain - Bayındır Bulgar Köyünün oturak çeşit mavi ve pembe domatesleri 5 er kök - big cheef 5 kök..